Redenen voor een bierviltje

Bierviltjes zijn echte eyecatchers met een zeer hoge attentiewaarde. Er wordt tijdens het drinken van een drankje vaak naar gekeken of mee gespeeld. Ook wanneer u snel een notitie wilt maken biedt een bierviltje de oplossing. Mensen zullen zich het bierviltje herinneren. Een bierviltje is daarom uitermate geschikt als reclamemiddel maar ook voor tal van andere redenen. Bij Viltjes.nl hebben wij een aantal redenen voor een bierviltje voor u op een rijtje gezet. Inspiratie genoeg dus!

Voorbeelden van redenen voor een bierviltje

Verjaardag

Bent u jarig en wilt u er een geweldig feest van maken? Een feest is natuurlijk een van de populairste redenen voor een bierviltje. Net even wat extra aandacht meegeven aan de drankjes doet u met een speciaal bierviltje. Een leuke foto of een passende tekst op uw bierviltjes verhoogt de stemming en maakt uw feest tot een geweldig knalfeest!

Communie

Die ene mooie communiefoto vereeuwigen doet u natuurlijk op een bierviltje. Zo staat de communicant namelijk nog meer in het middelpunt tijdens het communiefeest. Naast een communie zijn er nog vele andere redenen voor een bierviltje.

Feestdagen

Feestdagen zijn natuurlijk goede redenen voor een bierviltje. Zo wilt u op bijvoorbeeld Koningsdag natuurlijk wel dat u bierviltjes heeft in een oranje stijl met de Nederlandse vlag er op. Viltjes.nl beschikt over een ruim assortiment bierviltjes waardoor u elke feestdag tot een succes maakt!

Bruiloft

Ook een bruiloft behoort tot de redenen voor een bierviltje. Een bierviltje met een foto van het bruidspaar en een bedankje er op is een originele manier om de gasten op de bruiloft te bedanken voor hun komst. De gebruikelijke bedankkaartjes kent iedereen inmiddels wel en verdwijnen vaak op een plek waar er niemand meer naar omkijkt. Een bierviltje wordt daarentegen nog vaak gebruikt, met zo'n bierviltje blijft iedereen terugdenken aan die ene geweldige bruiloft!

Reclame

Reclame maken is een van de vele populaire redenen voor een bierviltje. Bierviltjes met daarop uw merk of bijvoorbeeld een aanbieding blijven vaak beter hangen bij uw publiek dan een simpel foldertje. Bij ons maakt u met onze eigen gratis ontwerpservice precies het juiste viltje dat aanslaat bij uw doelgroep. Uw doel bereikt u door bierviltjes met reclame van Viltjes.nl!

Oneindig veel redenen

De bovenstaande redenen voor een bierviltje zijn slechts een kleine greep uit de vele redenen die er zijn. Zo is bij de geboorte van uw baby een bierviltje met daarop een foto van de baby een leuk en origineel aandenken voor wanneer uw familie op kraamvisite komt. Ook voor een nieuwjaarswens is een bierviltje met een foto en een kleine tekst erop een originele oplossing. Eens iets anders dan een traditionele nieuwjaarskaart. U kunt het zo gek niet bedenken, een bierviltje is een geschikte keuze voor vrijwel elk moment! Ook voor maatwerk viltjes bent u bij ons aan het juiste adres.